Wie ben ik?

Mijn naam is Kim en ik woon samen met mijn vriend in Duitsland. We hebben vorig jaar onze droomboerderij gekocht net over de grens en de komende jaren zullen we druk bezig zijn met het verbouwen ervan. Samen hebben we 4 dochters en is ons vijfde kindje onderweg. Half mei 2021 ben ik uitgerekend van ons eerste zoontje.

Ik ben EHBO instructeur en doe dit al een paar jaar met heel veel passie.

Tijdens de eerste lockdown ben ik begonnen met Katy's winkeltje. Doordat ik als zzp-er ineens niks meer te doen had, ben ik gaan zoeken naar een nieuwe uitdaging. Ik zag veel kleine ondernemers om mij heen die het ineens heel erg moeilijk hadden. Ik voelde de drang om ze te helpen, maar hoe?

Katy is onze jongste dochter en een enorme bron van energie. Geïnspireerd door haar energie heb ik Katy's winkeltjes bedacht. Een manier om zoveel mogelijk kleine ondernemers te helpen en te ondersteunen door een aantal artikelen bij hun in te kopen en ze aan te bieden in mijn webshop. Als klant heb je als voordeel dat je in 1 klap bij heel veel verschillende ondernemers iets kunt bestellen en maar 1 keer verzendkosten hebt. Win-win dus.

Ik wens je heel veel shop plezier in Katy's winkeltje.