Carry Your Love draagdoek

Heb jij de wens om jouw baby of kindje dichtbij je te dragen in een draagdoek? Dan is het Carry Your Love event echt iets voor jou. Ieder jaar organiseren we een geweldig evenement met leuke standjes. Verschillende draagdoekmerken zoals Hoppediz, Woven Clauds en Virasling vind je hier. Ook draaggerelateerde standjes vind je op dit draagevent. Deze draagdoek is speciaal gemaakt voor het event van 2020. Dit design is ontworpen door Fientje en de draagdoek is gemaakt door Woven Clauds. Het is een limited edition draagdoek waarmee je dus een mooie en unieke doek hebt. De draagdoek is ook extreem zacht en daardoor heel erg geschikt voor je baby.

Doppers

De doppers zijn gemaakt ism SAAM Nijmegen. SAAM Nijmegen is er voor de verbinding van gezinnen in en om Nijmegen. Er worden wekelijks leuke activiteiten georganiseerd waarbij je heel makkelijk kunt aansluiten.

Draagdoeken scraps

Van de draagdoeken blijven altijd wat scraps over. Dit zijn stukjes die over blijven na het snijden van de draagdoeken. Van deze overblijfselen kun je mooie creaties maken als je handig bent met de naaimachine.