7 goede jaren, 7 slechte jaren

Gepubliceerd op 7 april 2022 om 12:18

7 goede jaren, 7 slechte jaren. 7 is een getal die je veel terug ziet komen. In de bijbel, maar ook in de antroposofie. Nu zijn wij niet gelovig en ook niet enorm spiritueel. Wij bekijken alles vanuit een nuchtere blik. Maar toch is het getal 7 er eentje die mij blijft achtervolgen. Onze kinderen gaan naar de vrije school, waar ze vanuit de antroposofie werken. Een mooie basis om kinderen vanuit hun kracht te zien groeien. In de antroposofie staat het getal 7 voor de afsluiting van een periode.

De laatste paar jaar hebben wij best wat tegenslagen moeten incasseren. Maar hoe nuchter als wij zijn, we blijven gewoon opstaan. Met het doel zeer helder voor ogen, blijven wij het pad bewandelen. Hoeveel hobbels en kuilen er ook zijn en nog gaan komen. Ook dankzij lieve vrienden en familie die om ons heen staan en ons hulp en steun geven. Wij zijn super dankbaar voor al jullie hulp en steun. ❤️

Ook de afgelopen 2 weken waren er weer met behoorlijk wat hobbels. Om maar even op te sommen wat we de afgelopen weken voor onze kiezen kregen: wasmachine kapot, bus kapot, opnieuw lekkages in de caravan door de vele regenbuien en als toppunt heeft ook hier de griep goed huisgehouden.

Hopelijk zijn onze 7 "slechte" jaren snel voorbij en mogen we onze 7 "goede" jaren verwelkomen.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.