Korte update van ons

Gepubliceerd op 4 februari 2022 om 18:44

Hier weer even een korte blog van mij.

Na mijn laatste blog werd ik overspoeld met super lieve reacties. 🥰 Wat ontzettend fijn was dat. Maar wat ik niet had zien aankomen was de fundraise die Robin meteen opzette. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik toch wel een soort schaamte voelde. Schaamte om de situatie en schaamte dat we het zelf niet voor elkaar krijgen. Ik ben een vechter en opgeven ken ik niet, dus om nu zo kwetsbaar te zijn, doet toch wel iets met mij.

 

Maar na zo mega veel donaties en super lieve reacties en Robin die mij overtuigde dat ik dit moest doen, heb ik mij over mijn schaamte heen gezet. En niet voor mezelf, maar voor mijn 5 kids. Zij verdienen een normaal huis, een eigen kamertje en een fijne plek waar ze lekker kunnen spelen.

Dus met mijn kids in mijn achterhoofd ben ik mijn doeken gaan veilen en met succes !! Ondertussen zijn er al 3 items geveild, wat geweldig en ik heb nog meer mooie spulletjes liggen om te veilen, dus ik ga er nog wel even mee door.

 

Maar wat ons deze week overkwam…..

Onze bus is een maand geleden kapot gegaan en dus moesten we een nieuwe bus kopen. Met onze laatste bij elkaar geschraapte centjes, hebben we een goedkope, tweedehands bus kunnen kopen. Na een paar proefritjes leek de bus wel oke. De bus trilde wat, maar verder reed hij prima. Vorige week hadden we de bus naar onze garage gebracht om na te laten kijken en om te kijken of het trillen makkelijk opgelost kon worden. Er moest het een en ander vervangen worden, dus hij zou eerst een offerte maken en dan konden we zelf kijken of we het wilden laten maken en evt wanneer. Deze week ging Marcel terug naar de garage en toen ik donderdag om 23.00 uur thuis kwam na een lange dag werken zei Marcel: Je raadt nooit wat de garage (Nick) over de bus te vertellen had, waarop ik zei, zeg het maar gewoon, ik heb een lange dag achter de rug, ik heb geen zin in raden. Marcel vertelde dat Nick op Facebook ons verhaal gelezen had en hij had gezegd, als jullie de onderdelen regelen, dan maak ik gratis jullie bus. 😱 Slik, wat ontzettend lief, ik was er even helemaal stil van… Dus Nick, als je dit leest, enorm bedankt uit de grond van ons hart. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.