Woven Clauds Blueberry Cherry Pie

Gepubliceerd op 24 september 2021 om 13:51

Ooohhhh, wat heb ik hier lang naar uitgekeken. De allereerste handgeweven doek van Woven Clauds. Ontworpen door onszelf en laten maken door een wever.

Ondertussen heb ik al heel wat jaartjes ervaring met het dragen van mijn kids. Bijna 6 jaar geleden werd onze derde dochter geboren en bij haar ben ik in "the rabbit hole" van het dragen gevallen. Ik ben terug gekomen van mijn eerste woorden: 2 doeken is meer dan genoeg, als er eentje in de was zit, dan heb ik nog een tweede. Tja, wist ik veel...

Zo'n 6 jaar en nog 2 kids later, zou ik niet durven tellen hoeveel doeken ik al geprobeerd heb. Onder het mom, deze blend ken ik nog niet of een doek met zijde moet ik hebben voor zo'n warme zomer tot ja, maar in de winter is een wollen doekje wel weer erg fijn.

2 jaar geleden heb ik me aan mogen sluiten als partner bij Woven Clauds. Toen nog een eenmanszaak, opgericht door Claudia, door haar grote liefde voor doeken. Mooie, zachte doeken tegen een betaalbare prijs was haar motto. Ze wilde het bedrijf niet langer alleen runnen en we hadden een klik. Samen zijn we verder gegaan als vof. Ondertussen heeft Carline zich ook bij ons gevoegd en met z'n drietjes zijn we Team Woven Clauds.

 

Op het moment dat ik zwanger was van ons vijfde kindje, wilde ik enorm graag een handgeweven doek zelf laten maken. Ondertussen had ik al een handje vol handgeweven doeken thuis, maar eentje die de naam Woven Clauds mocht dragen, leek me wel erg tof.

 

Na een lange zoektocht vonden we de perfecte wever. Na veel overleg over hoe de doeken moesten gaan worden, werd de start gemaakt.

 

En nu, na heel veel geduld, is hij hier en hij is mooier en zachter dan ik had durven dromen. 50% zijde en 50% katoen. Geweldige blend als je het mij vraagt. Hij draagt heerlijk en is super stevig. Enorm zacht en na iedere keer dragen wordt hij steeds zachter. De prijs hebben we zo laag mogelijk gehouden, zodat ook mensen die minder geld hebben, toch een handgeweven doek kunnen proberen.

 

Kortom, ik ben fan. Fan van de Woven Clauds Blueberry Cherry Pie. 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.