Mijn allereerste blog

Gepubliceerd op 30 mei 2020 om 18:58

Welkom in Katy's winkeltje en wat ontzettend leuk dat je even de tijd neemt om mijn allereerste blog te lezen. Er is mij al een aantal keer gevraagd of ik ook een blog heb, maar ik ben niet zo'n schrijfheld om heel eerlijk te zijn. Toch wil ik het proberen en voor alles is een eerste keer, dus here I go...

 

Eerst maar even mezelf kort voorstellen. Mijn naam is Kim en mijn leeftijd mogen jullie zelf verzinnen.😉 Samen met mijn vriend hebben we 4 dochters en zijn we onlangs verhuisd naar Duitsland. We wonen ontzettend mooi al zeg ik het zelf, tussen de beesten. Anderhalf jaar geleden ben ik begonnen, samen met een groep super moeders, met het opzetten van het draagevent Carry Your Love vanuit een wens om het dragen van je kindje op de kaart te zetten. Daarnaast ben ik ook nog EHBO instructeur, wat ik met veel passie doe. Maar genoeg over mij.

 

In deze blog wil ik jullie vertellen waarom ik Katy's winkeltje ben begonnen.
Ik ben altijd al een groot fan geweest van het supporten van kleine ondernemers. Tijdens het opzetten van Carry Your Love ben ik nog meer in aanraking gekomen met creatieve en hardwerkende moeders, die naast hun baan en gezin, van hun hobby hun bestaan wilde maken. Ik was enorm onder de indruk van al het moois wat ze konden maken met een stukje stof. Het liefst wilde ik alles kopen en als cadeautjes weggeven aan vrienden en familie, maar ook mijn geldboom wil niet echt groeien.

Ik wilde een manier zoeken om zoveel mogelijk kleine ondernemers tegelijk te steunen. Met dit idee loop ik al meer dan een jaar rond, maar door alle drukte is dit nooit van de grond gekomen.

En toen kwam de Corona crisis.

Mijn werk als EHBO instructeur viel weg...

Het Carry Your Love event moest worden afgelast...

Ik hoefde niet meer op en neer te racen naar school, sporten en hobby's...

Ineens had ik tijd, heel veel tijd. En dan word ik onrustig, want stilzitten is niet mijn ding zeg maar.

Nou hoppa, aan de slag dan maar met mijn idee om kleine ondernemers te steunen. Mijn zoektocht naar de juiste webwinkel begon. Reviews lezen, sites bekijken, proefversies uitproberen. En dan, templates kiezen, foto's, tekst, facebook, instagram en nog veel meer. De eerste paar kleine ondernemers zocht ik dichtbij. Ik kreeg meteen super enthousiaste reacties en Katy's winkeltje stond al snel gevuld met leuke items. Al snel kreeg ik aanvragen van kleine ondernemers of ze ook in Katy's winkeltje mochten staan. Zoals jullie wel kunnen zien, staat het al aardig vol. Ik vind het geweldig leuk om te doen en ik ben nog lang niet klaar. Kom je af en toe snuffelen in Katy's winkeltje? Het kan zomaar zijn dat er een nieuwe kleine ondernemer aan toe is gevoegd.

 

Tot snel,

Liefs,

Kim


Reactie plaatsen

Reacties

Judith
3 jaar geleden

Hey Kim, wat leuk om te lezen! Kan niet wachten op je volgende blog!

Monica
3 jaar geleden

Haai,
Leuke blog, je kan zeker wel schrijven!
Op naar je volgende blog.

Marijke Abdoella
3 jaar geleden

Wat een leuke blog! Leuk om te lezen hoe je jouw onderneming bent gestart. Ik ga zeker even in je webwinkeltje rondsnuffelen, keep up the good work!

Dyonne
3 jaar geleden

Heey wat leuk om te lezen, wie je bent en hoe het begonnen is ! En wat goed dat jij zoveel liefde hebt voor de kleine ondernemers, echt top! Ik blijf je volgen!

Claudia
3 jaar geleden

Wat een leuk vrolijke blog.

Heel veel succes💕