Ik kan niet slapen

0:07 Dit is een tijd die ik het afgelopen jaar al heel vaak voorbij heb zien komen. En nou niet zozeer deze tijd, maar een willekeurige tijd na middernacht. Ik kan niet slapen, ik kan niet slapen, ik kan niet slapen. Vreemde gedachten, piekerende gedachten, verdrietige gedachten spoken door mijn hoofd. Ik denk bijna iedere avond wel terug aan die dag. Die dag. Had ik misschien meer, dan was ze misschien nog. Waarom had ik niet beter opgelet, misschien was ze dan nog. Had ik harder moeten roepen, dan was ze misschien nog. Iedereen om me heen zegt, het had niks uitgemaakt, maar mijn hoofd is het daar niet mee eens.

Lees meer »

Waar we nu staan…

Ik denk de laatste tijd veel, hoe zijn we hier terecht gekomen. Kon ik de tijd maar terug draaien, dan had ik het allemaal zoveel anders gedaan.

Lees meer »

Hoe de bodem van een put voelt

Laat ik beginnen met te zeggen dat ik mijn hele leven altijd positief ben ingesteld. Ondanks alles zijn we gezond, hebben we mega leuke kinderen, hebben we een dak boven ons hoofd en genieten we zoveel mogelijk van elkaar en van het leven. Ik heb een paar levens motto's. Eentje is carpe diem en de andere is: ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

Lees meer »

Open en bloot en twijfel

Ik heb lang getwijfeld of ik door zou gaan met mijn blog. Ik heb naast mega veel lieve en positieve reacties, ook een aantal negatieve reacties gehad op mijn vorige stukjes. Dit deed mij pijn en hierdoor ben ik dus gaan twijfelen of ik dit nog wel wil. Van nature ben ik een introvert persoon, een binnenvetter, maar door het ouder worden heb ik mezelf aangeleerd om ook extrovert te kunnen zijn. Dit gaat mij niet altijd even gemakkelijk af, maar ik merk wel dat ik meer connectie krijg met mensen als ik me meer extrovert opstel en dat vind ik dan weer leuk.

Lees meer »

We kunnen weer door 🥳

In mijn vorige blog vroeg ik jullie om hulp. Hulp voor het krijgen van een lening of crowdlending. Tijd voor ons om eerst te sparen is er niet, we hebben nu geld nodig om het dak erop te laten zetten.

Lees meer »

Crowdlending een optie?

Jullie kennen ons verhaal, wij zijn hier heel open over geweest. Lieve Robin heeft voor ons een crowdfunding opgezet, waar we immens dankbaar voor zijn. Het geld wat opgehaald is, hebben we meteen gebruikt om de jongens van de bouw mee te betalen. Iedereen die gedoneerd heeft, duizendmaal dank !! Ik heb veel tranen laten rollen bij elke donatie die binnen kwam, zo hartverwarmend.

Lees meer »

7 goede jaren, 7 slechte jaren

7 goede jaren, 7 slechte jaren. 7 is een getal die je veel terug ziet komen. In de bijbel, maar ook in de antroposofie. Nu zijn wij niet gelovig en ook niet enorm spiritueel. Wij bekijken alles vanuit een nuchtere blik. Maar toch is het getal 7 er eentje die mij blijft achtervolgen. Onze kinderen gaan naar de vrije school, waar ze vanuit de antroposofie werken. Een mooie basis om kinderen vanuit hun kracht te zien groeien. In de antroposofie staat het getal 7 voor de afsluiting van een periode.

Lees meer »

Zaadbommen

Het is nu nog koud, er ligt zelfs nog een beetje sneeuw en de dagen zijn nog donker. Toch wil ik jullie alvast iets gaan vertellen over wat ik zeer binnenkort in mijn webshop ga verkopen wat je geweldig in de lente kan gebruiken. En dat zijn doe het zelf pakketjes met ingrediënten om zaadbommen mee te maken.

Lees meer »

Mijn allereerste blog

Welkom in Katy's winkeltje en wat ontzettend leuk dat je even de tijd neemt om mijn allereerste blog te lezen. Er is mij al een aantal keer gevraagd of ik ook een blog heb, maar ik ben niet zo'n schrijfheld om heel eerlijk te zijn. Toch wil ik het proberen en voor alles is een eerste keer, dus here I go...

Lees meer »