We kunnen weer door 🥳

In mijn vorige blog vroeg ik jullie om hulp. Hulp voor het krijgen van een lening of crowdlending. Tijd voor ons om eerst te sparen is er niet, we hebben nu geld nodig om het dak erop te laten zetten.

Lees meer »

Crowdlending een optie?

Jullie kennen ons verhaal, wij zijn hier heel open over geweest. Lieve Robin heeft voor ons een crowdfunding opgezet, waar we immens dankbaar voor zijn. Het geld wat opgehaald is, hebben we meteen gebruikt om de jongens van de bouw mee te betalen. Iedereen die gedoneerd heeft, duizendmaal dank !! Ik heb veel tranen laten rollen bij elke donatie die binnen kwam, zo hartverwarmend.

Lees meer »

7 goede jaren, 7 slechte jaren

7 goede jaren, 7 slechte jaren. 7 is een getal die je veel terug ziet komen. In de bijbel, maar ook in de antroposofie. Nu zijn wij niet gelovig en ook niet enorm spiritueel. Wij bekijken alles vanuit een nuchtere blik. Maar toch is het getal 7 er eentje die mij blijft achtervolgen. Onze kinderen gaan naar de vrije school, waar ze vanuit de antroposofie werken. Een mooie basis om kinderen vanuit hun kracht te zien groeien. In de antroposofie staat het getal 7 voor de afsluiting van een periode.

Lees meer »

Zaadbommen

Het is nu nog koud, er ligt zelfs nog een beetje sneeuw en de dagen zijn nog donker. Toch wil ik jullie alvast iets gaan vertellen over wat ik zeer binnenkort in mijn webshop ga verkopen wat je geweldig in de lente kan gebruiken. En dat zijn doe het zelf pakketjes met ingrediënten om zaadbommen mee te maken.

Lees meer »

Mijn allereerste blog

Welkom in Katy's winkeltje en wat ontzettend leuk dat je even de tijd neemt om mijn allereerste blog te lezen. Er is mij al een aantal keer gevraagd of ik ook een blog heb, maar ik ben niet zo'n schrijfheld om heel eerlijk te zijn. Toch wil ik het proberen en voor alles is een eerste keer, dus here I go...

Lees meer »